Írta: Akli Imre
Utoljára frissítve: 2009. november 27.
Keresünk olyan vállalkozókat vagy magánszemélyeket, akik tudnának segíteni.

Az óbarki Akli család kér segítséget mindenkitől, aki erre hajlandó. A családban két kislány és két kisfú él majdnem teljes nyugalomban, amit sajnos beárnyékol az a tény, hogy a két fiú, Miklós aki 15 éves és Bence aki 11 éves, egy súlyos izomsorvadásos betegségben él, kerekes székben tudnak csak közlekedni.

A családi ház tetőtérbeépítéses, a 4 gyerekszoba a tetőtérben található. A ház kialakítása miatt az egyetlen lehetőség a két mozgássérült fiú feljutására, ha egy lépcsőliftet szerelnek fel. Ennek a lépcsőliftnek az ára sajnos 2.5 millió forint körül van ami meghaladja azt az összeget, amit a család ki tudna gazdálkodni. Kérjük, segítsen aki tud!

Adományokat gyűjtünk a Gyógyító Jószándék Alapítvány javára ( http://www.duchenne.fw.hu/ ), akik vállalták, hogy ezekből a célzott adományokból lépcsőliftet vásárolnak a fiúk részére.
Adományaikat hálás szívvel köszöni az egész család!
Az adományozók nevét - beleegyezésük esetén - közzétesszük a honlapunkon, a közleményeinkben, felolvassuk a jótékonysági rendezvényeken.

Technikai adatok:
Az alapítvány neve: Gyógyító Jószándék Alapítvány
Az alapítvány számlaszáma: 10300002-20162043-00003285
Az alapítvány adószáma: 18109726-1-41
Közlemény: A közlemény rovatban kérjük mindenképpen tüntessék fel, hogy “Lépcsőlift” és vállalkozók esetén az adószámot illetve magánszemély esetén az adóazonosító számot.
Ezen kívül kell egy pontos cím is ahová az alapítvány postán el tudja küldeni az adományozást igazoló, adókedvezményre jogosító igazolást.
Igazolást a befizetésről mindnkinek adunk - jövő évben is - csak sajnos a jogszabály változása miatt azokra az adományokra tudunk adókedvezményre jogosító igazolást kiadni,
amik 2009. december 27-ig megérkeznek a számlára.




















Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása