Horváth Zoltán trombitás, Metykó Csaba tombitás, Gyalog Péter trombitás és szárnykürtös, Patkó Balázs harsonás, Zeke Zoltán tubás rézfúvós együttese szeretettel vár minden szépet szerető embert - az akusztikai térnek is kiváló Szentháromság templomba. 

Honlapjukon ezt olvashatjuk történetükről:

"Az együttes tagjai a zeneiskola növendékei voltak és tanulmányaik befejeztév el a zene iránti elhivatottságuk erősödött.  Egyre bővülő repertoárunkban megtalálhatók a nagy klasszikusok szerzeményei - Bach, Mozart, Haydn, Beethoven stb., valamint a Lennon-McCartney szerzőpáros néhány remekműve is. Emellett játszunk még filmzenéket, kortárs magyar szerzők munkáit, és világzenei műveket. Vállaljuk kulturális rendezvények, családi összejövetelek, céges partik zenei kíséretét, de örömmel fogadunk minden felkérést."

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása