Mivel még csak 2009. december 3-a volt tegnap, ezért országgyűlési kampánynak kissé korai az időpont, önkormányzati választások ugye még később lesznek ... akkor mi is ez most?

Tesztelik az embereket? Puch Lacinál sok a pénz, költenek bele egy keveset?

Már eleve a pofátlanság a köbön, hogy plakátjukon a pesti Broadway szerepel. Amit egészen véletlenül a terézvárosi MSZP-s képviselő testület és MSZP-s polgármester igyekezett teljesen hazavágni az idóta csendrendelettel. Ezzel kiderült, a kampányban a pofátlanságnak nem lesz felső határa, nyugodtan lehet számítani a legdurvább dolgokra is.



"A többi párt hajlamos valamiért úgy csinálni, mintha nem a választókat akarná meggyőzni saját javaslatairól. Szerintem ezzel gyermeknek nézzük a polgárokat. A szocialista párt az utóbbi években sok eredményt ért el, Magyarország az elmúlt években átalakult. Eredményes kormányzást folytatunk, miközben az összes többi parlamenti párt tulajdonképpen kampányolt. A Fidesz gyakorlatilag 2002 óta nem állította le kampánygépezetét, látjuk ezt például Tarlós István fővárosi működéséből is. Mi, szocialisták nem beszélünk mellé: azért kezdjük el most kampányunkat, mert büszkék vagyunk eredményeinkre, és van mit mondanunk ezekről. Emellett több támogatást, jobb eredményt szeretnénk, így ezért is érdemes időben megindulnunk." - Molnár Zsolt, a budapesti MSZP ügyvezető elnöke és kampányfőnöke.


Nézzük, mivel kampányolnak a szocik:


"Nem csak BKV-botrányok meg Hunvald György történt az elmúlt években. A füzetben megtalálható a Combino-villamosok, az éjszakai tömegközlekedés, a Szabadság híd felújítása, a Megyeri híd felépítése, a Kopaszi gát, a térfigyelő kamera-rendszer kiépítése, a belvárosi kamionstop, a tömbrehabilitáció, a távhő áfájának csökkentése, a Múzeumok Éjszakája, a kórházfejlesztési program, a Budapest-fürdővároshoz kapcsolódó felújítások, és egy sor más, megvalósult beruházás és program." 


Csodálkozom, hogy kihagyták, hogy már 11 millió mobiltelefon van az országban, meg több ezer vitorlás a Balatonon. Molnár Zsolti vajon nem olvassa Gyurcsány blogját?!

A kampányindító remekül sült el, volt pár arra kóválygó ember, meg a csúcsra járatott szoci bullshit-generátor

Lendvai Ildikó:


"A jövő évi választáson két út áll az ország előtt, s a kampány stílusát és mondanivalóját illetően, két út áll a pártok előtt is. Az az út, amit mi kínálunk, az európai egységet, a haladás megtartását, a demokrácia megőrzését, a nyitott, büszke országot képviseli. A másik pedig a bezárkózást, a szomszédokkal való összeveszést, a múlt iránti nosztalgiát, a turult és a koronaúsztatást, a Bartók Béla úton csattogó, Horthyt idéző patkók világát jelenti."


Burány Sándor: "Budapest nyitott, baloldali és liberális város."

Lendvai:


"Minden nehézség és közös kínlódás ellenére büszkék vagyunk az elmúlt nyolc év eredményeire, vidéki és városi építkezéseire, illetve arra, hogy sikeresen orvosoltuk a válságot, úgy, hogy mindeközben a legnehezebben élőkre is tudtunk figyelni. Jelképes ugyanis, hogy épp a Szent Gellért téren állunk, épp egy daru szomszédságában: daruerdő borítja az országot, csakúgy, mint Budapestet. Én sem szeretem, amikor dugóban kell állni az építkezések miatt, azonban élvezni fogom majd azok eredményét."


Vágjátok, már múltidőben beszél Lendvai. Ők már orvosolták a válságot. Ennyi, pipa, ügy lezárva ... 

Mesterházy Attila, az MSZP friss és üde miniszterelnök-jelöltje nyomta a legnagyobb közhelyeket. (Ennek a srácnak van egyáltalán valami önálló gondolta? Volt valaha is? Mit gondol a jövő Magyarországáról? Tudja valaki egyáltalán?)


"Olyan kampányra van szükség, amely az emberek mindennapi problémáiról szól, ami nem olyan témákat feszeget, amelyektől úgy érezhetik az emberek, a politika a fejük fölött dönt. Ezért örülök annak, hogy az MSZP budapesti szervezete is egy olyan koncepciót érez magáénak, amelyben az kerül előtérbe, mit gondolnak a budapestiek a városról, mit vélnek megoldandó kérdésnek. Fel kell hívni a figyelmet arra, hogy számos sikerrel büszkélkedhetnek a helyi szervezet tagjai - többek között -, az ő javaslatukra került az Országgyűlés elé a távhő áfájának őt százalékra való csökkentése."

vastagbor.blog.hu

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása