"Az a döntés, miszerint nem állíthattuk fel közterületen a keresztet. Mivel az általunk készített műtárgy, mint esztétikai, mint biztonsági szempontból megfelel a köztéren való ideiglenes és biztonságos kihelyezéshez, a tiltó határozatot, nem tekinthetjük másnak, mint politikai döntésnek. Azért is mert a város képviselői hozták a  tiltó döntést, holott ez a kérdés nem igényelt volna testületi határozatot.
A Fideszes többség tartózkodásával sikerült elgáncsolniuk a kezdeményezést. A tartózkodás egyenlő:  sunyi nem.
Az pedig ahogy a döntésükről értesítettek (Bicske város rendőrkapitányával tolmácsoltatták telefonon), talán megérne egy vizsgálatot is, hogyan intézik mégis az államigazgatási ügyeket.
A Jobbik Magyarországért Mozgalom bicskei szervezete jogkövető magatartást tanúsít. Így a keresztet, nem állítottuk fel közterületen. Az eredeti helyszín melletti parkolóba helyeztük ki egy utánfutón. Mélységesen bánt minket, hogy egy számunkra kedves szimbólumot méltatlan helyre kellet állítanunk, de inkább oda, mint sehová ahová a tisztelt képviselő testület küldte.
Elszántságunk tettekben való bizonyításán túl álljon itt egy szervezeti tagunk ezzel kapcsolatos mondata:
„-Ha itt se jó nekik, majd idevezetjük a folyót és egy hajón fog állni".

A közleményt Rihó Krisztián, a Jobbik bicskei elnöke jegyzi.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása