Döntöttek a kevésbé drága kombinált-jegyről, amit a bicskei szleng kombinak fog nevezni. A vizsgált időszakban az uszoda pénztárában 625 úszójegyet és 838 wellnes (pezsgőfürdő és szauna) jegyet adtak el.

Korábban az úszójegy és a wellness 1000-1000 forint volt. Jövőre a kombinált napijegy 1300 forintért hozzáférhető lesz, wellnes - úszás is benne van, a sima úszójegy 800 forint lesz, a reggeli úszójegy csak 600. Ezek  mind felnőtt jegyek, a diákoké még jobb áron kaphatók.

Ha a bicskei szenátus előterjesztéseiben ez a progressszív gondolat nincs benne, (hogy a tanuszodát csakis fürdőruhában lehet igénybe venni), akkor mi polgárok lehet, hogy elfeledtük  volna az úszónadrágot vagy az úszórruhát. Ezt az egész Európában szokásos uszodai viseletet. Ha most nem szólnak...akkor mi lehet,  hogy beállítunk a Káposztásba egy szál ...  pendölyben.
Arról is döntött a szenátus, meg nem erősített információink szerint, hogy az úszósapka csak kopaszoknak nem kötelező.

- Ki a kopasz? - tették fel az identifikációs kérdést a bicskei képviselők. (Tőlem kérdezzék. Tudom. Jó tanácsom ingyen adom. 25 ezres napidíjat sem kérek. Sőt. Bicskei vagyok - már ha ez nem kizáró ok). És döntést is hoztak - kopasz ember az a személy, akinek nincs haja. Ha van, akkor nem kopasz. De ha 3 miliméternél rövidebb a haja, akkor nem kell úszósapka.Bár nem gondolom, hogy  az uszoda üzemvezetője majd ott áll colstokkal és méri a portán a hajat .Nem lenne egyszerűbb kötelezővé tenni mindenkinek az úszóbarettót és jó napot kívánok??

Igen, nagyon jó érezni, hogy ennyire látványosan törődnek a várossal. Köszönjük szépen . Csak azt nem értettem teljesen, miért kell egy bicskei képviselőnek ebben az ügyben előterjesztést tennie, minek róla a gazdasági gondokkal teli -  ehhez képest kicsit pazarló városunkban  hosszan vitatkozni. Hiszen a fürdőruha használatának szabályozása az uszoda  házirendjének a dolga. Legfeljebb bizottsági ügy. Nem  nyilvános testületi téma. Dehát még fiatal a demokrácia. Uff.

Időközben olvasói levél érkezett:

"Szerintem igen fontos, erkölcsileg is megalapozott, példaértékű rendeletet alkotott a nagybecsű grémium! Csak így tovább, ami pedig a kopaszság mibenlétének meghatározását illeti, itt lenne az ideje, hogy felkérjenek egy szakértőt, mondjuk a L'Oreal hajspecialistái, (vagy a Zsidró) közül, és jópííínzééé megvegyék a szakvéleményt. Egyébként meg gondolom 1000 vendégből kb. 1 tökkopasz, a többinek meg pelyhedzik a tarkónál meg halántékban...
És ha már itt tartunk, mi újság a mell, illetve intimszörzetekkel. Ezek hosszúságát, fazonját nem kívánják belevenni a rendeletbe?"

 

(ia)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása