Noha a rendőrség semmiféle információt nem ad a salgótarjáni brutális kettős gyilkosság elkövetőjének személyéről, a kilétét firtató olvasói hozzászólásokat és adatközléseket követően ma több lap is „körülírta" a gyilkost.

Az első adatok az egyik közösségi oldal adatlapjára hivatkozva nevezték meg F. Lászlót a mészárlás elkövetőjeként. Mára az is kiderült, hogy a közösségi portálra egykori barátnője, és a mészárlás áldozata, a 25 esztendős fiatal lány révén került be. Akik tehát meglátogatják a portált, hátborzongató élményként a meg nem szüntetett adatlapokon akár a tettes és áldozatának fotóit is megtekinthetik.

Az atv.hu arról számolt be, hogy a gyilkos három testvérével együtt jólszituált családban nőtt fel. A portál szerint F. László három-négy hete került be a balassagyarmati pszichiátriára. Hogy miért, arra két verzió is létezik: egyesek szerint ennek közvetlen előzménye az volt, hogy a barátnője elhagyta, ugyanakkor akadnak a városban, aki szerint épp fordítva történt, s a lány azért szakított a férfival, mert annak pszichés problémái voltak.

Abban viszont az ismerősök egységesen egyetértenek, hogy a pár már hét éve volt együtt, s a közös jövőt tervezgették, amikor megjelent az új fiú.

Az atv.hu arról is ír, hogy a tettest a gyilkosság előtti napokban többször is látták a tett helyszínén, így feltételezhető, hogy mivel nem azon a környéken él, készült a bűncselekmény elkövetésére.

Az is megjelent ma, hogy a hétfőn este elkövetett mészárlás előtt már hét napja nem szedte a gyógyszereit, ám aznap nem csak bevette azokat, hanem alkoholt is fogyasztott.

A Népszabadság arról számolt be, hogy a gyilkos korábban a kistérségi társulás esélyegyenlőségi koordinátorként dolgozott a helyhatóságnál, ahol ezt az információt nem kívánták kommentálni. Ugyancsak a Népszabadság számolt be róla, hogy a férfi a Lungo Drom, illetve az SZDSZ támogatásával kétszer is indult önkormányzati képviselőjelöltként Salgótarjánban.

Heti Válasz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása