TÉRFIGYELŐ?

2010.01.05. 21:40

Ágika, Mónika

 

A nyomozás során megállapítást nyert, hogy két szilveszterező csoport összetalálkozott a Skála Áruház előtt. A 7 fős csoporton belül két férfi között nézeteltérés alakult ki, minek következtében egyik férfi bántalmazni kezdte a másikat, ököllel többször az arcába ütött.

A társaságból két személy a bántalmazott védelmére próbált kelni, majd egyikük megkergette a bántalmazót, és ütni kezdte, majd a földön fekvő, magatehetetlen személy fejébe nagy erővel belerúgott, melynek következtében az eszméletét veszítette. A bántalmazás következtében a 20 éves férfi nyolc napon túl gyógyuló, állkapocs csonttörést szenvedett.

A 20 éves H. Zs-t – aki a sértettet megrúgta - a rendőrség a lakásán elfogta, majd gyanúsítottként hallgatta ki súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt. A gyanúsított a bűncselekmény elkövetését elismerte.

FM RFK

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása