A testületi ülést a képviselők javaslatára hívták össze, mert  többük szerint nem kaptak elegendő tájékozatását a 30-40 milliós bérhitel felvételéről és a város álapotáról. Bicske polgármestere korábbi hírünkben ezzel szemben elmondta: hosszú évek alatt megszokott  dologgá vált a hitelfelvetél. A mai rendkívüli ülésen a költségvetés előkészítéséről is tárgyalt a testület, melynek jegyzőkönyvei a Nagy Károly Városi Könyvtárban tekinthetők meg 30 napon belüll és a bicske.info is egykszik hamarabb megszerezni., a kivonatos közlés érdekében. A közszolgálatinak is mondott városi tv, melynek költségvetését, benne komoly bérköltséggel - melyet Bicske fizet adóforintokból túlnyomórészt nem bicskei polgároknak - , sajnos nem jelent meg a rendkívüli és nyílt testületi ülés rögzítése és közeradása érdekében.
Értesülésünk szerint egy képviselő erre vonatkozó megjegyzést tett az ülésen. Hogy miért nincs jelen a Bicskei TV, azt valójában betegségen, különös műszaki indokon túl milyen szerkesztési vagy városvezetési  indokkal lehet még a Bicskei TV  vezető szerkesztőjének megmagyaráznia? Egy rendkívüli és nyílt testületi ülésről a tévé sem tájékoztat immáron abban helyzetben, amikor városunknak közel egy éve nincsen saját, önkormányzati  lapja? És miért nem indokolja ezt a hiányt szinte azonnal  pl a Bicskei TV kiváló honlapján? Nem kellene  mégis médiapedagógus? Különben kritikánk egyben dicséret is. Hiszen a levegőről is akkor vesszük észre milyen fontos, amikor elfogy. A bicskei tévét pedig akkor értékeljük igazán, amikor nem végzi el ezt, amit kb. 15 év alatt megszoktunk tőle.

Alapos és érdemi választ szívesen közöl a városnak egy fillérjébe sem kerülő civil és polgári - ahogy tetszik -, hírportálunk.

Izing

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása