Vigyázzunk egymásra!

2010.01.18. 10:50

Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Közlekedési események:

Fejér megye területén az elmúlt 24 óra során három könnyű kimenetelű személyi sérüléses közlekedési baleset történt.

 

05 óra 30 perckor Adony, Dózsa György úton történt baleset. Egy Mercedes vízelvezető árokba csúszott. A 25 éves sofőr könnyen sérült. Kiderült, ittasan ült volán mögé. Az orvos a klinikai tünetek alapján közepesen ittasnak minősítette.

 

11 óra 25 perckor történt baleset Székesfehérvár, Mészöly Géza úton. Egy Suzuki elütött egy 77 éves férfit a kijelölt gyalogátkelőhelyen. Az idős személy a baleset során könnyű sérülést szenvedett.

 

16 óra 35 perckor egy másik gyalogosgázolás történt Székesfehérváron. A helyszín ezúttal a Sárkeresztúri út volt. Egy 72 éves asszonyt ütött el szintén kijelölt gyalogátkelőhelyen egy Suzuki. A hölgy a baleset során nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

 

Székesfehérvári Rk.:

Egy 19 éves hajléktalan személlyel szemben intézkedtek a rendőrök Székesfehérvár, Palotai úton. A férfi ugyanis nem tudta magát hitelt érdemlően igazolni, így előállították a kapitányságra. Adatai leellenőrzését követően szabadon távozhatott.

 

Készpénzt, valamint egy keverék kutyát loptak el ismeretlenek egy fehérvári, Pozsonyi úti házból. A lopási kár 30.000.- Ft.

 

Két ismeretlen férfi csengetett be egy táci idős asszonyhoz vasárnap délután. Azt állították, hogy az E-ON-tól jöttek, és pénzt hoztak neki, mert túlfizetés történt. Mivel azonban állításuk szerint csak nagyobb címletű bankjegy volt náluk, mint ami visszajár, megkérték a hölgyet, hogy adjon vissza nekik. A néni elővett egy borítékot – benne a félretett pénzével –, amit egyből kikaptak a kezéből, majd sietősen távoztak. A rendőrség keresi a tetteseket.

 

Dunaújvárosi Rk.:

Dunaújváros, Vasmű téren található ipari üzem területén lévő csarnokból szombaton este eltulajdonítottak kettő cirokseprűt, nyolc műanyag kannát, valamint egy alumínium létrát. A tárgyakat a tettes a csarnok mögötti kerítésen át kihajította, majd vasárnap reggel visszament értük. A biztonsági szolgálat alkalmazottai ekkor tetten érték, és feltartóztatták. A kb. 10.000.- Ft-os lopási kár így megtérült. A férfit, előállítását követően a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Egy erősen ittas, magatehetetlen állapotban lévő pásztói 22 éves férfivel szemben intézkedtek a járőrök Dunaújváros, Szórád Márton utcában. Mentőt hívtak hozzá, akik beszállították további ellátás végett a dunaújvárosi kórházba.

 

Bicskei Rk.:

Közbiztonságra különösen veszélyes eszköz került lefoglalásra egy veszprémi férfitől a 8126-os számú úton. A 40 cm hosszú bozótvágó a férfi gépkocsijának csomagtartójából került elő. A férfi ellen szabálysértési eljárás indult.

 

A fenti időszakban a fejér megyei rendőrök négy ittas gépkocsivezetővel és három ittas kerékpárossal szemben intézkedtek.

 

Székesfehérvár, 2010. január 18. Németh – Kész Mónika r. szds.

FM RFK szóvivő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása