Közlekedési események:

Fejér megye területén az elmúlt 24 óra során egy könnyű személyi sérüléssel végződő közlekedési baleset történt.


09.08 perckor Mór felől Székesfehérvár felé tartó haladása során egy Citroen sofőrje járművével megcsúszott és árokba haladt. Az autó jobb első ülésén, gyermekülésben utazó öt éves kisfiú könnyen sérült.
Székesfehérvári Rk.:

Vasárnap délelőtt gépkocsi rongálást jeleztek a Horvát István utcából. Egy parkoló Peugeot tetejére dobtak egy kerámia poharat. A rongálási kár kb. 50.000,-Ft.


Este egy abai férfi tett bejelentést, miszerint 19 éves fiát megverték. A rendelkezésre álló adatok alapján kiderült, hogy a bejelentésben szereplő fiú, továbbá egy 30 éves férfi és egy 17 éves fiatalkorú helybéli lakosok az Arany János utcában szóváltásba keveredtek, majd a vita tettlegességig fajult. A 30 éves férfi egy fém rúddal oldalba vágta a bejelentő fiát, mire a verekedésben legfiatalabbként részt vevő 17 éves fiú gázspay-vel lefújta a legidősebbet. A verekedés során használt tárgyakat a rendőrség lefoglalta, az ügyben garázdaság miatt indítottak eljárást.
Dunaújvárosi Rk.:

Ráckeresztúri sörözőből jeleztek betörést vasárnap kora reggel. A helyszínen megállapítást nyert, hogy a tettes az ablakot betörte, de az épületbe nem ment be. Lopási kár nem keletkezett. Pusztaszabolcs, Dózsa György utcában egy családi házhoz tartozó melléképületből lakatlevágást követően négy nyári abroncsot vittek el.


Kora délután egy nő kért segítséget a rendőrségtől. Testvére ittasan ment haza, élettársát bántalmazta. A zavartan viselkedő férfit a kiérkező ügyeletes orvos kórházba szállíttatta. Az élettárs a bántalmazás során könnyen sérült. A magánindítvány lehetőségéről felvilágosították a sérült nőt.


Délután bejelentés érkezett, hogy a Dunaújváros, Tűzálló úton lévő erdős területen egy Ladába pakolnak méretre vágott farönköket, majd a jármű a városközpont felé veszi útját. A bejelentésben szereplő autót az Aranyvölgyi úti töltőállomáson vonták ellenőrzés során. Az autóban szabálysértési értékre kivágott fát találtak. Az autóban utazó férfit és nőt előállították. A fát és a fűrészt az eljárás lefolytatásáig visszatartja a rendőrség. A két személy ellen szabálysértési eljárás indult.


18.50 perckor történt garázdaság miatt indítottak eljárást a rendőrök. Pusztaszabolcs Mátyás Király utca és József Attila utca sarkán egy férfi megtámadott egy fiatal fiút. Többször ököllel megütötte. A verekedés közben a fiú zsebéből kiesett a mobilja, amit a férfi felkapott és elszaladt vele. Az elkövető felkutatása eddig nem járt eredménnyel. Adatai ismeretében tovább keresi a rendőrség.


20.40 perckor egy újabb garázdaságról értesült a rendőrség. Egy lány kért segítséget. Elmondta, hogy édesanyja egy baracsi kocsmában italozott, ahol megjelent élettársa, aki többször megütötte és megrúgta a már földön fekvő nőt. A bántalmazott nő könnyen sérült. Az ügyben szereplőket hétfőn hallgatják meg.


Bicskei Rk.:

Vasárnap kora délután a Gánti Ápoló és Gondozó Otthonból kértek segítséget, mert egy 41 éves, magáról gondoskodni nem képes ápoltjuk ismeretlen helyre távozott. A bejelentés nyomán megkezdődött a berendelhető állomány számba vétele, közben az Alba Volán ezen útvonalon közlekedő járműveinek ellenőrzése is megtörtént. A sofőröktől telefonon megtudták, hogy nem szállítottak hasonló személyleírású férfit a járatokon. A szabadnapos gánti körzeti megbízott is megkezdte a kutatást. A törzszászlós nem sokkal négy óra előtt a Gánt és Oroszlány közötti útszakaszon megtalálta a keresett férfit. Sérülés és panaszmentesen adta át helyszínre érkezett szolgálatban lévő kollégáinak, akik a férfit visszaszállították az otthonba.


22.27 perckor Bicske, Kinizsi utcában lévő gyülekezeti épületből betörést jeleztek. Az ismeretlenek berúgták az épület ajtaját, gázpalackot és szieszta kályhát vittek el. A nyomkövető kutya a Szondy utca egyik házáig vezette a rendőröket, ott jelezte a feltételezett elkövetők tartózkodási helyét. Ezt a címet erősítette meg egy szemtanú is, aki látta, hogy egy férfi gázpalackot és kályhát visz. Az épületből három férfit állítottak elő bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Az ellopott tárgyakat nem találták meg az épületben. Előállításuk során egyikőjük szívpanaszokra hivatkozott. Orvost hívtak hozzá, aki megvizsgálta, de miután a férfi panaszai megszűntek, kórházba szállítását nem látta indokoltnak. A három férfi meghallgatása folyamatban van.


23.05 perckor a Váli körzeti megbízott jelentette az ügyeletének, hogy egy tabajdi és egy alcsútdobozi férfivel szemben intézkedik, akik Tabadj területéről elvittek kb. fél köbméter fűrészárut. A két férfi egy kézikocsin hozta el a fűrészárut, amelyet haladásuk során az út mellett a hóban eltemettek. A rendőri intézkedés során megmutatták hova rejtették el a deszkákat. Meghallgatásuk folyamatban van.


23.15 perckor Bicske, Arany János utcában igazoltattak a járőrök egy helybéli férfit. Adatai ellenőrzésekor kiderült, a Tamási Városi Bíróság elfogását, őrizetbe vételét rendelte el.



A fenti időszakban a fejér megyei rendőrök ittas közlekedővel szemben nem intézkedtek.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása