Polgármester élőben

2010.02.27. 19:03

"Két nem bicskei beszélget Bicskéről a bicskei tévében - így foglalnám össze Varga Sándor főszerkesztő és alákérdező mester valamint Tessely Zoltán polgármester tévébeszélgetését.  Érdekes, hogy a mostani polgármester megválasztása óta ez a fajta kézenfekvő fórum nem volt divat, most azonban közeledik a választás, ki kell használni a szereplésre mindent, kell az arcra a képernyő akkor is, ha a szigorú konkrétum ritka a nyilatkozatában, inkább politikai vaker volt az egész. Nem hallottam az adásról sehol, véletlenül találtam meg, gondolom azért, mert le volt zsírozva előre, hogy ki kérdez majd és mit, azért nem is nagyon reklámozták."

Itt zárul a levél, név és cím, mi csak annyit tennénk hozzá, ha valódi, fórumnak megfelelő műsort  akart létrehozni a közpénzből tartott bicskei tévé, akkor vezetője törekedjen arra, hogy minden eszközzel hirdesse az adás idejét. Így kerülhető el (megelőző szereléssel) ennek a jogos kritikának az utolsó mondata.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása