Minek Tesco Bicskére?

2010.03.03. 14:12

"Adj' Isten! Kérdezzétek már meg a Tessely Zoltán polgármestert arról, hogy bicskeiek számára mennyi munkahelyet teremt a bicskei Tesco. Azt is kérdezzétek meg nyíltan vagy ahogy akarjátok, hogy a Tesco miatt bezáró bicskei boltokból munkanélkülivé lett emberekből lesz több a polgármester szerint, vagy azokból, akiket fölvesznek a Tesco-ba.

Egy nemzeti párthoz tartozó városi vezető hogyan engedheti meg azt, hogy dunántúli városában olyan cég települjön meg, mely nemrégiben döntött arról, hogy magyar áru csakis a friss élelmiszer lesz, a magyar árut kisöpri, az iparcikket pedig éppen abból a Szlovákiából hozza ide, ahol magyariul megszólalni törvénybe ütközik.

Van már nálunk kultúrált Spar, CBA, Lidl és kiváló ksiboltok. Szerintem a bicskei Tesco jobban odabasz Bicskének, mint amennyit hoz.
Nem kéne ezen jobban elgondolkodni? Én megértem, hogy hoz egy kis iparűzési adóbevételt, de már az is a központba megy, töredéke kerül ide. Akkor minek ez az egész?"

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása