Négyes gyilkosság történt Tényőn. Egy házaspárt és két gyermeküket gyilkolták meg; egy őket látogatni induló rokonuk talált a négy halottra este hét óra körül - mondta Kocsis Tünde alezredes, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek. Tájékoztatása szerint egy 37 éves nőt és 36 éves férjét, valamint öt- és nyolcéves lánygyermekeiket gyilkolták meg.

Az MTI tudósítója rendőrségi forrásból úgy tudja, várhatóan egész éjszaka tart majd a helyszíni és a halottszemle, ennek idejére a falu központjában, indulásánál zárták le azt az utcát, amelyben onnan másfél kilométerre  történt a bűncselekmény.

A család egyik ismerője az MTI-nek a helyszínen azt mondta: a meggyilkoltak rendezett életet éltek, mindkét szülő mérnökként dolgozott.

HVG

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása