Egész pontosan a hajdani ÉDÁSZ-épület hátsó telekhatára és az "Új iskola" épülete közötti iskolaudvaron épült az alsós tanulókat szolgáló játszóudvar. Az emeleti tanári szoba ablaksora éppen erre a részre néz.  
Miszlay Zoltánné pedagógus fogta össze a szálakat. 1. Kauda Tamás ásott alapot. 2. Szabó Györgyné és Fogarasi László munkájának köszönhetően szálították el billenccsel a kitermelt nagy mennyiségű földet a Nagy Károly térre. 3. A Vízmű planírozta el a Nagy Károly teret. 4. Könye Károly, a sóskúti Kvarchomok Kft.  bicskei munkatársa segített az alapba kerülő kavics beszerzésében. 5. Somogyi Lászó (SOMA Beton) gondoskodott  arról, hogy a kavicsot a készülő játszóudvarhoz szállítsák Sóskútról. 9. A Városgazda Kft. dolgozói segítettek a kavics elterítésében. 6. A Bicskei II. számú Általános Iskola Tanulóiért Alapítvány jelentős anyagi támogatást biztosított - kuratóriumának elnöke  Lukács Róbert építész, 7. A Szülői Munkaközösség részéről, melynek elnöke Hajdu Csilla, jelentős anyagi támogatás érkezett. 8. A Gyermekönkormányzat részéről, melynek munkáját Bogán Gáborné és Kojiné Pósfai Andrea segíti, jelentős anyagi támogatás érkezett.
A Csokonai Általános Iskola mindenkori  alsótagozatos tanulóival együtt köszönjük munkájukat...

Izing

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása