Tavaly ugyanezen a versenyen 63. helyen végzett, ebből is látszik mennyit fejlődött versenyzőként egy év alatt. "Legfontosabb, hogy soha, soha ne add fel, ez a motorja az egésznek" - mondta el Gábor a bicskeifik.eoldal.hu-nak.

Nem ez volt az egyetlen, de főleg nem az utolsó versenye. Kipróbálta már (versenyben is) az íjászatot, a kosarat, a labdarúgást és még sok más sportot. Nem egyszer vett részt hasonló nagyságú versenyeken, de a legutóbbi futóversenyhez hasonló eredményeket még sosem ért el. Ez is alátámasztja Gábor állítását: Soha ne add fel!

Jövőre még nagyobb eredményeket szeretne elérni. Például ugyan ezen a helyen jövőre a dobogó valamely foka a cél.

Gábor természetesen nem csak a versenyekért, a dicsőségért sportol. Ez csak egy felmérés, hogy tisztában legyen a maga tudásával, hogy tudja, még mi(k)ben kell javulnia.

Izing Máté - bicskeifik.eoldal.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása