Őseink is, évszázadokkal ezelőtt, főként a pataknak köszönhetően költöztek ide. Hiszen akkor igen nagy előnynek számított, ha egy település a patak mellé épülhetett ki,  mert az az ott élő családok mindennapjainak alapvető megélhetését oldotta meg.

Ma már egyáltalán nem ez a szerepe a folyónak. Sokkal inkább a kikapcsolódásra, a pihenésre, a sportra hangolódik e kis patak, amely így szép. Így, ahogyan nem vezet ide aszfaltút, csak a természet adta földút. Így, ahogyan van.

"Figyelembe kell vennünk, hogy tevékenységünk milyen hatással lehet környezetünkre, és a körülöttünk élőkre. Néha nehéz tisztán látni ebben a kérdésben, de az bizonyos, hogy mi vagyunk az egyetlen faj, amelynek hatalmában áll elpusztítani ezt a bolygót. A rovarok és madarak nem képesek ilyesmire, és más emlősök sem. De ha képesek vagyunk elpusztítani a bolygónkat, akkor arra is képesek vagyunk, hogy megmentsük. Úgy hiszem, ez elsődleges feladataink közé tartozik." (A Dalai Láma)

Előfordulhat, hogy a videó technikai okok miatt akadozik, illetve nem indul el, mert az még nem konvertálódott teljesen a világhálón. Kérjük szíves türelmedet, ha a videó semmi esetben sem megtekintető, látogass vissza később!

Jövőhéten is várjuk rovatunkkal kedves nézőinket egy hosszabb összeállítással!

bicskeifik.eoldal.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása