A végeredmény? Az senkit nem érdekelt, mindenki legyintett rá. Sokkal fontosabb volt, hogy mindenki focizott, nevetett egy jót, és némi tapasztalatot is szereztek a játékosok. Öt csapattal, két csoportra bontva bonyolították le a szervezők a 2 x 10 perces mérkőzéseket.

Az idáig "örök első" Felcsút csapata, kik szinte minden kupán sikeresen szerepelnek, most nem jelentek meg. Minden bizonnyal eltévesztették az időpontot, hiszen az eredeti terv szerint holnap játszódtak volna le ezen korosztály mérkőzései. Majdnem ebbe a hibába estek a lovasberényiek is, akik az utolsó pillanatban értesültek arról, hogy egy nappal előrébb tették a kupa időpontját.

A mérkőzések első része mindenki részére sikeresen lezárultak. Az idő is kedvezett a focinak, hiszen az az izzasztó napot ellepték a felhők, a hőmérséklet így kiváló volt. Idáig. Aztán mgjött a nagy cseppekben és sűrűn eső csapadék, így az utolsó kört nem játszották le a csapatok. Ezért nem is lehet igazából végleges, tiszta eredményt mondani. De ez a játékosokat nem is érdekelte...

Hatékony védekezés a szakadó eső ellen. A pihenő játékosok és szurkolók tovább is nézték volna a meccseket...

http://www.bicskeifik.eoldal.hu/

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása