Tisztelt Bicske info!

Sok csodálatos írást lehet az önök oldalán olvasni, remélem az alábbi kritika is esetleg tud helyet követelni ott. A bicskei vasútállomás, főleg ami Bicske alsón található, borzalmas állapotban van. Elhiszem, hogy akik nem utaznak vasúton, nem fogják érte törni kezüket-lábukat, de mostanra már a legalapvetőbb és legminimálisabb követleményeknek sem tesz eleget sajnos. Lehet mutogatni a Máv-ra, Önkormányzatra, a lényeg a lényeg, hogy elhanyagolt, koszos és lassan balesetveszélyes a terület. Előszőr is a méternél magasabb gaz és gyom ami szemet szúr, bár látványosságnak nem utolsó. A betonjárdák töredezettek, koszosak. A váróterem állandóan összefirkálva, a padok széttörve, a lámpák esténként alig égnek, hullik a beton, talán végre leszakad és akkor muszáj lesz újat csinálni. A padokat, a kukákat a mellette lévő kocsma bulijain szinte mindig széttörik, persze sebaj, mulat az ifjúság, amelyik nagyon odaadó a városért. A szemetet sosem viszik el onnét, majd elfújja szél. Ezek most csak a hirtelen az ember eszébe jutó problémák, így is terebélyes adagja, de ha esetleg önök is írnának róla, talán lassan elkezdene néhány embert zavarni a városban, akik tehetnek ezen ügyben.


Ennél többet mi sem tudnánk hozzátenni, pedig Bicske alsóval kapcsolatos írásainknak, nyílt leveleinknek már-már hagyománya van. Várjuk tovább együtt a csodát! – reméljük előbb ránk szakad, mint a felüljáró.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása