1752 - A Nemzeti Segélyvonal

2010.06.07. 07:06

1752, a Nemzeti Segélyvonal
A krízishelyzetbe került magyarországi és határon túl élő magyarokon kívánnak segíteni.
Szerző: Gótfalvai K. Forrás: Híradó 2009.11.27. péntek 18:36
Júniusi viharkár Szabolcsban – például ilyen esetekben akar segíteni a Nemzeti Segélyvonal a krízishelyzetbe került magyarországi vagy határon túl élő magyarokon.


- Honfitársaink egy egyszerű telefonhívással egy kávé árát juttathatják el azoknak, akik éppen bajba kerültek – magyarázta Iklódi András, a Nemzeti Segélyvonal alapítója.

A segélyvonalat működtető alapítványnak minden nagyobb magyar karitatív szervezet a tagja. Ők döntik majd el, szükség van-e a rendkívüli segítségnyújtásra.

- Azokra a lokális településen bekövetkezett eseményekre, ahova a kormányzati intézkedések nem teljes körűen tudnak fedezetet biztosítani, ott a rászorultság, a bekövetkezett károk függvényében célzottan ez az alapítvány forrásokat fog tudni adni – mondta Tatár Attila, a Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vezetője.

Ezek a számok azt mutatják, hányan hívták fel eddig a segélyvonalat. Ezt bárki nyomon követheti az nsv.hu honlapon.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása