A bicskei férfinél volt némi csomag, a fényképezőjét például maga mellé tette. Utastársa is akadt, egy idősebb úr, aki arról érdeklődött, mikor is vannak Bicskén piacnapok.Lényeg, hogy a bicskei férfi leszállt Bicske alsón, a vonat elment és rádöbbent, hogy értékes fényképezőjét is elvitte a szerelvény, mert az ülésen hagyta maga melett.
Besietett a Bakterházba és a csinos pénztárosnő segítségét kérte. A vasutas már nem a Nagyállomást hívta,  hanem azonnal Szárligetet kérte. Az utas elmondta, hogy a kellemes és tiszta szerelvény utolsó kocsijának menetirány  szerinti baloldalán ült az ajtónál. A szárligeti forgalmista felment, csodák csodájára - vagy bár lenne ez a természetesség természetessége  -,  megtalálta a z utazó masinát. A bicskei férfi mindezt örömmel mesélte friss élményként az uszodában.

- Ha megírod, kérlek írd bele, hogy nagyon szépen köszönöm emberségüket, gyorsaságukat.

Köszöni szépen a gépét a bicskei utas, az intézkedést, hogy valamit  ugyan elhagyott  mégis nagyon hamar visszakapott. Milka csokival tervezi megköszönni. Ki ne szeretné a Milka csokoládét??

Nem ismerek olyan embert.:)

Na jó. A Sportszelet sem rossz.  Csak más.

Különben Woody Allen szerint "Érdekes módon a mai csillagászok szerint a világegyetem véges. Ez egy rendkívül vigasztaló dolog, különösen azoknak, akik mindig elhagynak dolgokat."

IzingA.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása