Gőzerővel készül a Bicske az NB III-as megmérettetésre. A játékoskeret most már hivatalosan is összeállt, hiszen a csapattal már egy ideje együtt készülő Kőbányai Levente, Kőbányai Richárd, Tar Bálint, Perger Ádám, Szőke Roland és Varga Zsolt játékengedélyét hétfőn váltotta ki Széplaki Árpád elnök. A 20 fős keretben már csak egy kérdőjel van, Vaszicsku Gergőé, ő rövidesen választ ad, hogy Bicskén akar-e futballozni.

Közben a centerpálya csinosítását is befejezte a klub, 400 négyzetméternyi területet gyeptégláztak, úgyhogy szinte megújult a játéktér.

Az edzőpálya augusztus 20-ára tervezett átadása szeptemberre csúszik - tudtuk meg Széplakitól, hiszen a gyeptéglázás kifogta a szelet az egyesület vitorláiból. A pálya szegélykövezése van kész, talajmunkák várnak az egyesületre.

Schróth Lajos vezetőedző csapata tulajdonképpen összeállt. A régi keretből csak Nitti Tamás és Csontos Mihály jelentette be távozási szándékát, rajtuk kívül valamennyi labdarúgó újabb szerződéstervezetet kapott. Az ifjúsági csapatból Gulyás István, Balogh József és Boros Dávid is a felnőttekkel készül. Az edzőmérkőzéseken elért eredmények arról tanúskodnak, hogy jó úton jár a bicskei csapat. Bartha Péterék a Kápolnásnyéket 6-2-re, a Zsámbékot 5-3-ra, a Budafokot 4-0-ra verték, a Mórral 0-0-ás döntetlent játszottak, az NB II-es Tatabányától pedig 2-1-re kikaptak.

fmh.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása