Apja nyomdokain

2010.08.22. 20:14

Kevesen vannak Bicskén, akik ne ismernék a Bazsinka családot, melynek legidősebb tagja, Bazsinka József évtizedeken keresztül mentőtisztként végezte munkáját a városban és környékén. Két gyermeke, Jóska és Zsuzsa nem apjuk elhivatottságból végzett szakmáját választotta életcélul, hanem a művészetek világát. A két gyermek a Zeneművészeti Főiskolán tanult. Jóska tuba-, Zsuzsa operaénekes szakon. Mindketten számos versenyen vettek már részt és végeztek első helyen.

Jóska 31 éves korában, az Ausztráliában megrendezett nemzetközi versenyen kápráztatta el tuba tudásával hallgatóságát, és érdemelte ki az első helyezést a zsűritől. Most fia, a legifjabb Bazsinka József - aki szintén tubaszakon végzett-,  25 évesen bizonyította be, hogy nemzetközi megmérettetésen is, a nagyon jók közül ő a legjobb. Nemcsak nagyapja, édesapja, hanem egész Bicske büszke lehet a fiatal virtuózra.

bktvweb – D. Gy.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása