Kisvárosi legendák

2010.08.26. 22:52

Ott a Szent István út felé szabályosan kanyarodó hosszabb járművek, például autóbuszok  miután elérik a gyalogátkelőhelyet jelző KRESZ-táblát, kénytelenek visszatolatni, mert a tábla útjukat állja és a terelősziget is meghatározza a mozgásukat. .Emiatt nem tudják egy szuszra bevenni a kanyart, így lesz egy mozzanatból három. Ezzel aztán forgalmat is feltartják kicsit, dehát "ilyen ez a popszakma" - ahogy Vitti mondaná. 
Ma kérem, a 16 órakor - Kisfaludyból Tataira balra csűrő busz a táblánál megállt. Emberek léptek le a buszról, a jármű orrához mentek mindannyian és visszatolták a gépet, hogy lehetővé tegyék a kanyarodást. (Összefogás a haladás érdekében. Azér' érzed?) Alkalmasint azért kellett erről a különben dolgozói járatról az utasok testi ereje, mert ezen buszon tönkrement a rükverc...

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása