A számok (hiba)üzenete

2010.10.04. 14:45

"Amiként kezdtem, végig az maradtam, Ahogyan kezdtem, mindvégig azt csinálom."
/Pilinszky János/


Kedves Bicskeiek, Kedves Választók!

Köszönöm mindazoknak, akik rám adták szavazatukat, s természetesen tiszteletben tartom mindazok véleményét, akik másképp gondolták.

Köszönöm választóim bizalmát. S bár reményünk nem vált valóra, mégis reménykedem, hogy a győztes felfigyel hibáira. Remélem erős figyelmeztetés lesz az, hogy az önkormányzatot a helyiek önön maguk kormányozzák, s nem pártközpontok.

Szerettem volna olyan Bicskét, mely elindul a kultúra és környezetvédelem azon útján, melyen méltán irigylésre méltóvá válhat.

Bármi történik, most a szekér úton tartása a győztes felelőssége. Remélem, megfelelően gazdálkodik a felelőséggel, s nem az ötvenes évek uralmát kívánja ismételni. Ez nem lenne jó. Sem Bicskének, sem a pártjának. Most nem vérrel és könnyekkel kell írányítani, hanem megértéssel s az emberek problémái felé való nyitottsággal.

A remény hal meg utoljára.

A Bicskéhez tartozók szeretetével,
Facsar Mihály

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása