Tartós élelmiszereket, használaton kívüli, de még jó állapotú bútorokat, háztartási gépeket, tisztító szereket, tisztálkodáshoz szükséges dolgokat szállítanak Bicskéről Devecserre - de mindent szívesen fogadnak, aminek az adományozó szerint jó hasznát vehetik Devecseren. Tisztításhoz:  pormaszk, gumikesztyű, gumicsizma, tisztítószerek, overáll, vödör, citromlé, higiéniához: tusfürdő, fogkrém, vécépapír, egészségügyi betét. Élelmezéshez: tartós élelmiszerek, konzervek, száraztészta, olaj, májkrém, tej, ásványvíz, édesség és még sorolhatnánk.

- Egyeztettünk a devecseri Jobbikhoz tartozó barátokkal - mondta munkatársunknak Heltai Zsolt, a bicskei Jobbik egyik tagja.  -  Az egészet pedig úgy tervezzük, hogy elég engem felhívni a 20 219 66 56-os telefonszámon és némi egyeztetés után szívesen elmegyek az ajándékokért, amit később  Devecserre szállítunk. Ezúton kérem a bicske.info olvasóit, hogy adják tovább egymásnak ezt a gondolatot, nagyon szépen kérem, ne azt nézzék, hogy melyik párt szervezi, szimaptikus vagy sem, hanem azt, hogy ezzel Bicske városának lakói léphetnek fel segítőkészen, úgy ahogy ez egy ilyen mérvű nemzeti és környezeti katasztrófa esetén kell, illik és szükséges.Előre is köszönjük - zárta mondandóját Heltai.

(ia)

Fotó: Stiller Ákos (HVG)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása