Kérjük, hogy minél több sportot és hazáját szerető bicskei ember látogasson ki a pályára jövő vasárnap, 2010. 10. 17-én kezdődő Bicskei TC - Dorog FC labdarúgó mérkőzésre.

Kérjük, hogy a Szuperinfó, a Fejér Megyei Hírlap, a Helyi Téma, a Bicskei Városi Televízió, a bicske.hu, a bktvweb, a bicske.info szerkesztői értékeljék és közöljék a BTC jobbító szándékának hírét azért, hogy minél több ember tudjon róla.

Kérjük, hogy aki egyetért velünk, bíztassa a környezetében élőket a vasárnapi  BTC-meccs megnézésére.

A Bicskei TC nehéz anyagi helyzete miatt a vasárnapi jegybevétel teljes összegét a sportklub folyamatos kiadásai miatt nem tudja a kormányzati alapba utalni. Éppen ezért a BTC jegyeket áruló kedves segítőknél minden meccsre látogató saját lehetőségeihez mérten adakozhat az iszapkatasztrófa károsultjainak megsegítésére.

Az adományok átvételét hiteles jegyzőkönyvben rögzítjük. Az összegyűjtött pénzt a bizottság a következő hét első napjaiban a kormány által létrehozott Magyar Kármentő Alap számlájára utalja.

Hajrá Bicske! Hajrá Devecser!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása