Tisztelt Bicske.info!

2010.11.16. 07:28

A bicskei nagyállomás várótermében lakik már legalább két éve egy hajléktalan, aki zavarja az utasokat az italozásával és hangoskodik, köpköd, de engem leginkább a dohányzásával zavar, melyet bent, a váróteremben szív el több pohár bor társaságában. Hiába van kint a tábla, hogy dohányozni tilos, ez őt nem zavarja.

Eddig jó idő volt, nem volt gond, mert a peronon várta a sok utas a vonat érkezését, most lassan beszorul a rengeteg ember a váróterembe és kénytelen elviselni  a füstöt, a hangoskodást. A rossz időre való tekintettel az állomáson lakók száma még két fővel bővült, ami azt jelenti, hogy ők is természetesnek veszik, hogy bent cigizzenek.


Apró dolog, tudom, de aki nem dohányzik azt nagyon zavarja, főleg, hogy ezt táblák is tiltják. Hiába van kinn a tábla (képolvasás első osztály), hogy dohányozni tilos, ez nem nagyon zavarja őket.

Magam is tudom, hogy milyen pokoli nehéz lehet az ő életük, együttérzek velük, nem lennék a helyükben, de mindennek van határa - mondom mindezt utastársaim nevében is. 

Legalább  dohányzáskor vonuljanak ki az épületből és  Bicske város biztosítson nekik olyan helyet, ahol tisztálkodhatnak, rendbe tehetik öltözetüket.

Annak az országnak,melynek  politikusai milliókat zsebelnek be havonta, erre is kell legyen pénze, kellő odafigyelése. "

Név és cím a szerkesztőségben



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása