Az új 400 kV-os távvezeték valamint 400/120 kV-os alállomás üzembe helyezése alkalmából a MAVIR ZRt. nyílt nap keretében mutatja be a régió energiaellátását biztosító 400/120 kV-os Bicske Dél Alállomást. Az esemény során az érdeklődők - szakemberek vezetésével - megtekinthetik a szigorúan védett, látogatóktól elzárt létesítményt és megismerhetik a villamosenergia-ellátás működési folyamatait.

A rendezvényen történő részvételhez személyes adatok helyszínen történő megadása szükséges – kérjük, hogy a látogatók személyi igazolványukat hozzák magukkal! Kiskorúak kizárólag a szülő/gondviselő beleegyezésével, felnőtt kísérő társaságában látogathatják az eseményt!

Időpont: 2010. december 10. (péntek) – 14.00 órai kezdettel

Helyszín: MAVIR ZRt. Bicske Alállomás (Bicske külterület)

Megközelíthetőség: az M1-es autópálya 38-as km-nél lévő lejáratánál rátérni az 1-es útra Bicske irányába, innen táblákkal jelezzük az utat.

GPS koordináták: 47°28'29.18"N / 18°39'07.46"É

A MAVIR ZRt. sok szeretettel vár minden kedves érdeklődőt!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása