Kormányhatározat alapján új házak épültek. Egy javaslat szerint minden magyar település választhatott egy családot, akinek segítséget nyújt.

Bicske város a három gyermekes ifj. Tóth János és felesége mellé állt.

A Bicskén rendezett jótékonysági bál bevételéből a családi ház kazánját és fűtésrendszerét biztosították – tájékoztatta a bicske.info-t Czégér Ildikó, a karitatív megmozdulás egyik szervezője.

Kiripolszki János 5 személyes sarokülő garnitúrát ajánlott fel, a Czimbal család edény-készleteket, gyerekheverőt. Kárpáti Józsefné varrást vállalt kertvárosi otthonában. Incze Árpád bútorhuzatokat, Nagy László ágyneműhuzatokat ajándékozott. Szattelberger Árpád (Homály Sörbár) és Vörös Tibor méterárú üzlete karnisokat küld Zsolcára, Horváth Jánosné Erika kiságyat ajánlott fel, Göllner Zsuzsa ruhákat és lakástextilt ajándékozott, míg Venczel Szilvia jó bútorokkal segített.

Pötördi Lajos és a bicskei Vas-Műszaki Áruház új gáztűzhelyt adott. Almássy József asztalt, székeket, új függönyöket és könyveket, terítőket, játékokat, négy fotelt ajándékozott és kárpitozást vállaltak a család boldogulása érdekében.

Ács Tünde gyerekruhákat adott, Somogyi László franciaágyat és konyhabútort. A bicskei Fidesz tagjai étkező-bútor árát adták össze.

Immár a fuvaszervezés zajlik, hogy Bicske ajándéka célba érjen még Karácsony előtt.  


 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása