VIGYÁZZ RÁM!

2010.12.22. 11:04

A Vigyázz rám! feliratú, teknőc-autós láthatósági mellényeket kaptak a tornateremben ülő, karácsony  ünnepségre készülő, ünneplőbe öltözött gyerekek. 105 óvodása van a Szivárványnak, ami egy nagyon szép hely, a 105 szép bicskei gyermek teszi igazán széppé. Ha egy vándor, aki még soha semmit nem látott még Bicskéből , de  véletlenül a Szivárvány Ovi lenne az első részlet amit megpillant, ezt gondolná: Bicske fejlett, kultúrált, tiszta, gazdag, kedves és gyönyörű hely.

A mellényeket a Fejér Megyei Baleset-megelőzési Bizottság ajánlotta fel. A saját költségvetésből különített el az ajándékra egy összeget.

Iványi Ferencné, az óvodavezető elmondta, hogy gyemekek számára is sokat jelent az egyenruhás rendőrök érkezése és pedagógialag is kiváló gondolat a praktikus mellény használatára való biztatás. A mellényeket levegőzések, séták alkalmával nagyon jól tudják majd használni a gyerekek biztonsága és kölekedési kultúrájuk fejlesztése , tanulásuk érdekében.

Később fotókkal is frissítjük hírünket!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása