Nagy veszteség érte a bicskei harcművészeti életet. Tisztelettel adózunk Szűk Tamás munkájának, emlékének. A versenyen egy perces, néma felállással adózunk sporttársunk emlékének.

A versenyen , gyermek, junior, és felnőtt kategóriákban , technikai és küzdelmi versenyszámokban induló küzdősportosokat, harcművészeket láthatunk. Izgalmas küzdelmek, remek formagyakorlat bemutatók, vidám hangulat , és még sok más érdekesség várja az ide látogatókat - írják a szervezők közleményükben.

Rendező egyesületünk a Dinamik Harcművészeti Közhasznú Sportegyesület, is 35 fő versenyzőt delegált a versenyre. Kérem drukkoljunk együtt nekik, hogy ismét itthon tarthassuk a verseny fődíjját, a 16 KG - OS TRÓFEÁT! Ez a nap a gyerekekről szól, és nekik igazán fontos a taps, az elismerés.

Jöjjön el! Töltsön el egy napot közel 200 versenyző közelségében! Ismerje meg mitől más egyik és másik irányzat, mire is képes az ember , ha igazán hisz és akar! Támogassa jelenlétével városunk lelkes közösségét!

Fotó: Szverle Balázs

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása