Méltatlan dolog egy középiskola igazgatóját minden magyarázat nélkül megfosztani pozíciójától, tanév vége előtt pár nappal, miközben egy évfolyam érettségizik. (Bárcsak az ún. politikusok garmadájával lehetne ugyanezt megtenni...)

A részletek a Fejér Megyei Hírlapban olvashatók.

Feltételes mód: Gyimesi István igazgatóként valószínűleg a kollégium épületének középiskolai használatát képviselte Tessely Zoltánnal szemben, aki a zeneiskolát költözteti a kollégiumban továbbra is működő Nevelési Tanácsadó mellé átalakítási költségek mellett, míg a zeneiskola volt épületével kapcsolatos tervek ügyében csak találgat Bicske.

Példa máshonnan, ahonnan a megye leképezhette magának az eljárást: "Akivel a főnök találkozott a folyosón, mind kirúgta, még azt a titkárnőt is, akinek a feladata volt az elbocsátandókat összeterelni" - így zajlott a napokban egy forrásunk szerint a Matolcsy György vezette minisztériumban az elbocsátási hullám, kihasználva az indoklás nélküli felmondás lehetőségének utolsó napját. Akik megkapták felmondólevelüket, még a korábbi kormány alatt jöttek a tárcához" - írja az Origo.

Ez a fajta eljárás itt Bicskén is tetézheti az emberek egzisztenciális szorongását, hiszen úgy tűnik, egy mai magyar munkavállalóval még mindig bármit meg lehet tenni.

Közölje Bicske város igazi célját mielőbb ezügyben "határozottan és őszintén" - szól 0 Ft + Áfás tanácsunk. A bicske.info a volt zenesuli épületével kapcsolatos feltélezhető tervek közlésével még vár egy kicsit.

Az igazgató, a tantestület és az iskola nehéz időket éltek-élnek, amit kiválóan kezeltek-kezelnek. A Gimi nem térdelt. Volt itt A GIMI ÖNHIBÁJÁN KÍVÜL hosszú és rövid fagyszünet, gázszámla elmaradás, költségvetésből hiányzó 50 millió minden külön értesítés nélkül, jótékonysági árverés, készülő műtárgyaukció, fogadj örökbe tantermeket, gimifesztivál, mai és véndiákok seregének összefogása, amit a bicske.info is segített önkéntes munkával. Itt látható a vajda címkével ellátott minden hírünk.

(A cikkíró ebből az időszakból a diákok iskolatársaikért, az Akli fiúkért való kiállását emeli ki - mint jók között a legjobb emléket.)

Gyimesi István felmentése a magát lokálpatriótának mondó ún. politika sajátos "hálája" egy magyar polgár felé.

(ia)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása