A feltört hétvégi ház közelében lakók szemfülessége és bejelentése, valamint a rendőrök gyors reagálása nyomán sikerült elfogni a tettest, akit az ágyneműtartóba bújva találtak meg…

Bicske, Galagonyás III. dűlőből csütörtökön este tíz óra előtt pár perccel érkezett a telefonhívás a Bicskei Rendőrkapitányság Ügyeletére, hogy az egyik hétvégi házban zajra lettek figyelmesek a közelben lakók, és valaki zseblámpával világít az épületben, amikor tudomásuk szerint a tulajdonos nem tartózkodik benn.

A bejelentést követően az ügyeletes egyből a helyszínre irányította a járőröket, akik a hétvégi házhoz érve azt látták, a bejárati ajtó üvege be van törve. A házat körbevették, majd felszólították a feltételezhetően még bennlévő elkövetőt, hogy jöjjön ki.

Mivel azonban erre semmi mozgás nem történt, a rendőrök bementek az épületbe, majd azt átkutatták. Végül a középső helyiségben lévő egyik ágy ágyneműtartójában bukkantak rá a hason fekvő férfire.

Elfogását követően előállították a kapitányságra, ahol lopás kísérlet elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. Ennek során a 37 éves egyébként az elkövetés helyszínének szomszédságában lakó férfi elismerte a terhére rótt bűncselekményt.

A tettenérés során lopási kár ugyan nem keletkezett, de a tulajnak 30 000 Ft-os kárt okozott a tettes a rongálásával.

A férfit a bicskei nyomozók bűnügyi őrizetbe vették, és vizsgálják, hogy összefüggésbe hozható-e a környéken korábban történt betörésekkel.

police.hu

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása