A bejelentés nyomán helyszínre érkező bicskei rendőrök az apát nem találták otthon. A gyerekek kérésre megmutatták sérüléseiket. A 13 éves kislány combján kék-zöld, a 11 éves fiú derekán szintén kék-zöld foltok árulkodtak a verésről. A 19 éves, ámde értelmi sérült nagyfiú lábán, karján foltok, hámsérülések voltak. Az őket megvizsgáló orvos szerint régi és új sérülések egyaránt voltak a gyermekeken.

A 41 éves apát ezt követően állították elő a rendőrök. A nyomozók kiskorú veszélyeztetése miatt ellene indított büntetőeljárásban gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, aki a terhére rótt  cselekményt elismerte. A beszerzett adatok azt valószínűsítik, hogy a három gyermeket az apa megelőzően is több ízben bántalmazta. A férfit bűnügyi őrizetbe vették. Előzetes letartóztatásba helyezéséről hétfőn délután döntött Székesfehérváron a nyomozási bíró. A bántalmazott gyermekek az édesanyánál kerültek elhelyezésre.

FM RFK

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása