Történik mindez szegény Magyarországon, ahol szénné keresik magukat az állítólag minket képviselő, jól fizetett hazafiak.

Felháborító, igazságérzetet sértő, becstelen dolog, hogy az elesett, kiszolgáltatott, beteg embereken akarnak spórolni a rokkantsági nyugdíj kontra rehabilitáció bizniszben. Olyan ellen lépnek fel, akik egész életüket végigdolgozták. És nem úgy ám, hogy havonta innen jött 800 ezer, az onnan 500 ezer, meg egy kis költségtérítés a semmiért plusz kafetéria!

Ősztől ez az ember nem kap nyugdíjat. Legjobb, ha mielőbb az inkább ráta szerint, mint szakmailag döntő orvosbizottság döntése ellen fellebbez az orvosi dokumentációt mellékelve.

Ezt elutasítják a táncrend szerint.

Ekkor kell Munkaügyi Bírósághoz fordulni, mely forrásunk szerint igazságügyi orvosszakértőt rendel ki, aki többnyire a hivatása szabályai szerint jár el.

(ia)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása