CBA: Három gyertya lángja

2011.07.29. 18:57

Egész napos akciókkal nyitott ma a CBA, s a vásárlókat megvendégelték Kovács Lázár – mesterszakács helyben elkészített finom pörköltjével, s egy pohár sörrel.

CBA: Három gyertya lángja

Több képért kattintson a fotóra! (A szerző felvételei)

Kisgyerekek és felnőttek, mindenki megtalálta a magának való programot. A kicsiket egész napos ugrálóvár, mászófal, a felnőtteket ingyenes vércukormérés várta.

Az ebédet a már hagyománynak mondható dekázóverseny várta, melyet a vendégek a legnagyobb érdeklődéssel követtek. A legfiatalabb nevező alig 6 éves volt. A résztvevőknek 1 perc állt a rendelkezésükre, hogy megmutassák ez idő alatt mennyit tudnak dekázni. Gyerek (18 év alatt), és felnőtt kategóriában kedődött a verseny, lányok és fiúk vegyesen.

Az ünnepségen tiszteletét tette Dr. Borbély Zoltán, az MLSZ jogi és sajtó osztályának vezetője, aki hivatásaként kezeli az utánpótlás biztosítását is a magyar labdarúgásba. Végig bíztatta a dekázókat, miközben játékos kérdéseket tett fel a közönség számára.

Gyerek kategóriában a Bicskei Torna Club játékosa, Penlich Szilárd 107 dekázással nyerte meg a több karton üdítőt, édességeket. Külön díjazták bátorságukért a legfiatalabb fiú és lány indulókat.

Felnőtt kategóriában a a tavalyi címvédő, Farkas János nyert 163 dekázással.A foci után a hangulatot a mányi tánccsoport és a pilisszentiváni fúvószenekar biztosította.

Izing Máté

(x)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása