Bicskei orvos a Hír TV-ben

2011.08.02. 07:57

Bourgla Ossamah a Hír Tv-ben elmondta, hogy a forradalom március 15-én kezdődött, amikor szír iskolások a diktátort sértő feliratokat helyeztek egy iskola falára. Börtönbe vetették, kínozták őket, létepett körmökkel tértek vissza családjaikhoz, akik szabadulhattak közülük.

A világnak nem szabadna mély hallgatásba merülve szemlélnie a szír tömegek fegyvertelen szabadságharcát, hiszen százezrek félmeztelenül, ezzel is fegyvertelenségüket mutatva lépnek utcára, követelve a rezsim távozását - mondta a Bicskéln élő elnök. A hadsereg fegyverteleneket mészárol, a titkosszolgálat emberek ezreit veti börtönbe és a kínzások döbbenetesen kegyetlenek. A világ mélységes mély hallgatása az orvos szerint a diktátor vérengzését erősíti.

Az EU-elnökséget félévig betöltő Magyarországnak, a fiatal demokráciának sem lett volna szabad hallgatnia - véli Ossamah doktor. A magyar 1956-ot említette, amikor a magyar szabadságharcosok  nem kapták meg azt a minden utcában, minden házban várva-várt segítséget, és utalt arra a véletlenszerű egybeesésére, hogy a szír forradalom is március 15-én robbant ki, akár az 1848/49-es magyar forradalom és szabadságharc.

Izing

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása