Vereség a nyitányon

2011.08.23. 15:14

Az NB III-as labdarúgócsapatunk hazai környezetben kezdte meg az új bajnokságot és nagy csatában egygólos vereséget szenvedett az érdiektől.

Nyáron több változás is történt labdarúgóink háza táján, a felkészülést P. Nagy László vezetésével kezdték meg a fiúk. A tavalyi csapatból távozott Rigó Gábor, Tar Bálint, Papp Szilárd, Varga Dániel, Bartha Gergely, Bartha Péter és Bezerédi Ádám.
Érkezett Sándor László, Iski Gábor és Lakk Péter a Puskás Akadémiáról, Murányi Tamás Budakesziről, Sontra Gábor Újbudáról, Ratimorszky József és Horváth Zoli is újra BTC mezben játszhat.

Az érdi szurkolótábor - Tüzijáték vagy foci?

A centenáriumi bajnokság első meccsét mindjárt egy nehéz ellenféllel az érdi csapattal kellett megvívni. Tavasszal egy remek találkozón Szentjobbi és Bartha Péter góljaival 2-1-es bicskei siker született.

A szokatlan péntek esti időpont ellenére szépszámú nézőközönség előtt, az alábbi összeállításban léptek pályára a csapatok:

Bicskei TC: Sándor – Tóth, Sontra, Gáll, Kőbányai L. –  Mérey, Matláry – Horváth, Szentjobbi, Kőbányai R.. – Murányi.
Érdi VSE: Kertész – Gróf, Jakab, Aradi, Kovács – Mészáros, Flórián, Nagy, Cservenka – Skita, Makutima.
Az első helyzet a vendégek előtt, Flórián szabadrúgásból veszélyeztetett. A 10. percben Horváth lépett ki a jobb oldalon, beadását Kőbányai Ricsi fejelte kapu fölé.
Flórián veszélyeztetett ismét szabadrúgásból, de a sorfalba lőtt.

Kőbányai Ricsi tört kapura a bal oldalon, középre passzolt és az érkező Horváth a kapuba passzolt. A partjelző azonban lest jelzett, így korai volt az öröm.

 

 

 

 

 

 

 

 

A két Kőbányai a bal oldalon többször is megvillant

Kemény volt a meccs, Kőbányai Ricsit faragták rendesen a bal oldalon. Az érdi jobbhátvéd Gróf nem bírt vele, több kiméletlen belemenésénéért piros lap helyett még sárgát sem kapott az igen érdekes felfogásban biráskodó Gelb sporttárstól.

Flórián kapott sárga lapot, bicskei oldalon Gáll és Mérey is ugyan ilyen színű figyelmeztetésben részesült.

Szentjobbi szabadrúgásból veszélyeztetett többször is, de az eredmény a szünetig nem változott.

A fordulás után jobban kezdtek a vendégek és a 49. percben bicskei kirúgást követően Kovács visszafejelt labdájából Makutima kilépett és Sándor mellett a kapu bal oldalába helyezett. 0-1.

Cserékkel próbálta a szemmel láthatóan összezavarodott sorokat rendezni P. Nagy László.

Sontra helyett Iski Gábor, majd Murányi helyett Szőke Roland is pályára lépett.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iski Gábor a szünet után lépett pályára

Matláry került lövőhelyzetbe és alig tévesztette el a jobb felső sarkot.

A túlsó oldalon Skita került helyzetbe, Sándor bravúrral védett.
Szentjobbi hatalmas erejű szabadrúgását fogta a vendégkapus.

Kőbányai R. helyett Varga Zsolt is pályára lépett és a cserékkel feljavult csapatunk a hajrában fölénybe került, beszorultak a vendégek és több egyenlítési lehetőség is kimaradt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Matesz egy emelettel feljebb

Szőke került gólhelyzetbe középen, de fölé lőtte a ziccert.
A 81. percben Varga parádés cselek után adott be bal oldalról és Horváth a kapu torkában hibázott. Óriási helyzet volt.
A 92. percben egy felívelt labdára indult Szőke, akit a tizenhatos vonalánál Aradi szabálytalanul szerelt, Szőke azonban visszarúgott. Aradi sárgát, Szőke piros lapot kapott. A szabadrúgást Szentjobbi fölé lőtte.

Átalakult csapatunk játékában több biztató jel is akadt, ami jelen pillanatban az érdiek ellen még kevésnek bizonyult. Elkerülhető gólt kaptunk, ami után a cseréknek is köszönhetően feljavult a csapat, több helyzet is akadt, de nem sikerült gólt szerezni.

P. Nagy László: - Egygólos mérkőzéz volt, ha helyzeteinket berúgjuk, mi nyerünk. A védekezésünkön még akad javítani való.

Miskovicz Bálint:: - Egyenlő erők küzdelméből a szerencsésebb csapatunk győzött.

Szerdán Felcsúton, a Videoton-Puskás Akadémia U 18-as csapata ellen lép pályára edzőmérkőzésen csapatunk.

A bajnoki folytatás vasárnap Biatorbágyon, a Viadukt SE ellen 17 órakor.

Csak a Bicske!

Fotók: Izing Máté

Bicskei TC

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása