A Baromfi Bolt tíz kiló csirkeszárnyat ad, amit a Pizzafaló szakácsai pácolnak, a kastélyparkban pedig a Bicskén élő  Herbst Norbert szakácsmester, a Xantus János kéttannyelvű Idegenforgalmi Szakközépiskola Tankonyjáhának vezetője fogja grillezni.

A grillezett csirkeszárny olcsó, megvételének minden forintjával az idei Az önzetlenség nap ügyét, a portézis megvásárlásának lehetővé tételeét segíti minden kedves piknikező.

A finom bicskei kenyeréről híres Szomolányi Pékség tíz kiló kenyérrel segít, a Vivien pedig sok-sok ásványvízzel járult hozzá ehhez a soha nem látott méretű abszolút civil kezdeményezés sikeréhez, amit a Vajda tanárainak és diákjainak, Vásárhelyi János úr szeretettel teli nyitottsága és a Gyermekotthon munkatársai tesznek lehetővé a szintén nyitott bicskei Batthyány kastély parkjában, városunk legjelentősebb természeti és építeszeti örökségében.

(ia)

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása