Csütörtökön délelőtt egy bicskei nagyáruház biztonsági őrei egy izgatott vásárolóra figyeltek fel.
 
A férfi levett egy üveg whiskyt, majd később, amikor azt hitte nem figyelik, az övtáskájába tette. A pénztárhoz állt, hogy kifizesse az általa kosárba tett termékeket, amikor a biztonsági őr felszólította, hogy fáradjon vele az irodába. A férfi önként előadta az 5.490,-Ft. értékű italt. A helyszínre kért járőrök igazoltatták a bicskei lakos férfit. Vele szemben
szabálysértési feljelentéssel éltek.
 
Ercsiben egy kismamát értek bolti lopáson a biztonsági őrök. A fiatal nő vákumcsomagolt szalámikat rejtett el a babakocsiban, de észrevették. A járőrök kiérkezéséig visszatartották az őrök. A nő a lopás tényét nem tagadta. A tettenéréssel az üzlet 7.890,-Ft-os kára megtérült. A nővel szemben szabálysértési eljárást kezdeményeztek a dunaújvárosi rendőrök.
 
FMRFK 
 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása