A bombariadóval kapcsolatos bejelentés 11 óra 24 perckor érkezett a rendőrségre - tájékoztatta az FMRFK Sajtószolgálata a Bicskei Szó munkatársát.  

Egy női hang azt közölte, hogy húsz perc múlva bomba fog robbani a bicskei nagy vasútállomáson - tájékoztatta a Bicske Szót Németh - Kész Mónika r. százados, az FM RFK Sajtószolgálat szóvivője. A bejelentést követően a bicskei járőrök azonnal a helyszínre mentek, és megkezdték az állomás, valamint a közeli lakóházak kiürítését. Ez
kb. 60-80 főt érintett.  A rendőrség természetesen felvette a kapcsolatot a MÁV-val is, így a vasúti közlekedés a vasútállomás környékén szünetel. 
A Készenléti Rendőrség tűzszerészei jelenleg bombakutatást hajtanak végre az állomáson, de a helyszínen vannak a Katasztrófavédelem munkatársai is. 
Az ismeretlen telefonálót keresi a Bicskei Rendőrkapitányság.
 
 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása