Por zacskóban, fű fóliában…

Címkék: rendőrség

2011.10.24. 15:05

 Vasárnap éjfél előtt nem sokkal a bicskei járőrök az alcsútdobozi laktanya környékén közúti ellenőrzésre intettek le egy személyautót. A rendőri ellenőrzés alatt úgy tűnt, az autó két utasa meglehetősen zavarban van. Később derült csak ki, hogy miért…

 
A 8126-os számú út 32+200-as méter szelvényénél leállított járműben  két bicskei férfi ült. Az ellenőrzés során láthatóan zavarban voltak. Ez tűnt fel az intézkedő járőröknek. A helyszínen végzett utastér és ruházat átvizsgálást követően kiderült mi lehetett az utasok zavara mögött.
 
Két zacskóban kábítószergyanús port, egy cigarettásdobozba rejtve fóliába tekert növényi származékot találtak a rendőrök. A drogkereső kutya egy másik helyen további kábítószer jelenlétét jelezte az autóban, de ott nem találtak semmit.
 
Az autó utasait mintavételre állították elő. Velük szemben büntető eljárást indítottak a bicskei nyomozók, mely eljárásban mindkét személyt gyanúsítottként hallgattak ki.
 
 
R. Szabó Ágnes 
FM RFK szóvivő
 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása