Köbméterszámra vitték a fát…

Címkék: rendőrség

2011.10.27. 12:12

Személyautójuk csomagtartójába pakolta a megelőzően kivágott fát Bicske, Szélescsapás dűlőben az a két férfi, akiket e tevékenységük közben értek tetten. A bejelentés nyomán helyszínre érkezett járőrök elfogták és előállították a falopással gyanúsítható két csabdi lakost…

 
A rendőri intézkedés alatt kiderült, hogy a két férfi megelőzően már három fuvart lebonyolított az erdő és a lakhelyük között.
Összességében mintegy 2,5 erdei köbméter fát vágtak ki és vittek el, autójuk csomagtartójában. Az általuk okozott kár hetvenezer forint. A fát szemle keretében a sértett Bicske Város Önkormányzata visszakapta.
 
A két személyt, előállításukat követően gyanúsítottként hallgatták ki a lopás miatt. A megindított büntetőeljárást a két férfi bűnügyi őrizetbe vétele mellett tovább folytatja a Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.
 
 
R. Szabó Ágnes 
FM RFK szóvivő 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A fát az önkormányzat visszakapta....mit fognak vele csinálni? Faragásokat az önkormányzat épületébe,vagy vki,aki közel van a tűzhöz,majd melegszik tőle?
a szociális iroda révén rászoruló családnak is átadhatják
süti beállítások módosítása