Mintegy százmillió forintos fejlesztést hajtott végre a Magyarmet Finomöntöde Bt. a bicskei telephelyén, ezzel jelentősen megnövekedett gyártókapacitása – közölte Győri Imre, a cég ügyvezető igazgatója szerdán az MTI-vel.

 
    A beruházás révén nagyjából megkétszereződik a kapacitás, így kielégíthetővé válik az Audi, a Mercedes vagy a General Motors autóipari óriásvállalatok bármilyen igénye. Hozzátette, bíznak abban, hogy a kormány betartja ígéretét, és a többmilliárdos állami támogatásért cserébe valóban magyar tulajdonú kis- és középvállalkozókat juttat előnyhöz a beszállítók közötti versenyben. Az új viaszüzemet a felszámolt MMG bicskei gyárának megvásárlását követően alakította ki a finomöntöde.
    A 2300 négyzetméteres üzemcsarnokban új viaszprés-berendezéssel dolgoznak, modern légtechnikai eszközök segítik a megfelelő hőmérséklet biztosítását. A technológia segítségével bonyolult és nagy precizitást igénylő munkákat tudnak elvégezni.     A jelenleg 175 embert foglalkoztató bicskei vállalat tavalyi árbevétele 2,4 milliárd forint volt, az idei évre 2,7 milliárdos árbevételt terveznek jelentős nyereség mellett.
 
elemzeskozpont.hu, MTI 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása