November 21-én készenlétbe helyezik a védelmi igazgatás teljes rendszerét, tesztelik az országban található mintegy 2500 légvédelmi szirénát.

A Bicskei Szó tudomása szerint az Apponyi utcában, a Hősök terén, a Kézaiban, a Varga József utcában és a Tatai úton található Bicskén légvédelmi sziréna, hogy állapotuk szerint alkalmasak-e hangot adni, ez holnap kiderül.   

A tesztelése céljából 18.00 órakor országszerte megszólalnak a légvédelmi szirénák. Ilyen akció sok tíz éve nem volt, tehát a mai kutyák nem ismerhetik e hangot. Sok kutya meg fog ijedni. Hétfő déltől fokozottan figyeljünk az állatainkra. A sétáltatásnál használjunk pórázt ! Az állataink nyakába bilétán helyezzük el az elérhetőségünket.
 
A lakosságnak a jelzés hallatán semmilyen teendője nincs, az csak a rendszer próbáját szolgálja.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása