Erdőből őrizetbe

Címkék: rendőrség felcsút

2011.11.24. 09:37

 Fejér megye rendőrei tegnap az erdőket vették górcső alá, ugyanis a falopások megelőzésére összehangolt akciót szerveztek. Az illegális fakitermelők elleni razzia hatékonynak bizonyult, több fatolvaj kezén kattant a bilincs.

A délelőtt folyamán a bicskei járőrök három fát gyűjtő férfire figyeltek fel a 811-es számú főúttal párhuzamosan fekvő erdőben, amelyet a 8126-os számú út, valamint a felcsúti laktanya határol. Amikor közelebb mentek, látták, hogy a trió a tarvágott erdős területen összegyűjtött fákat egy személygépkocsi hátuljába pakolja be.
Amikor az 54, a 47 és a 45 éves bicskei férfiakat ellenőrzés alá vonták, kiderült, hogy engedéllyel nem rendelkeznek. Ezen kívül azt is elismerték, hogy egy bicskei címre már vittek a fából.
Megállapítást nyert, hogy az ellopott fa összesen öt mázsa, azaz 5 000 Ft. Azt a rendőrök lefoglalták, míg a három férfit előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol megindult velük szemben a szabálysértési eljárás. A rendőrök meghallgatásukat követően mindhármukat szabálysértési őrizetbe vették.   
 
FM RFK Sajtószolgálat 
 
 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása