Pincében neszezés zajára ébredtek Bicskén a Széchenyi utca egyik házának lakói csütörtök hajnalban. Nem sokat teketóriáztak, a család férfi tagja telefonon kért segítséget a rendőrség ügyeletétől…

 
A bejelentés nyomán néhány percen belül megérkeztek a Bicskei Rendőrkapitányság járőrei. Azt tapasztalták, hogy autójukat észlelve a kerítésen éppen kimászó férfi, gyorsan visszaugrott az udvarra és az Árpád út felé kezdett futni. A rendőrök felszólítása ellenére sem állt meg, a járőrök futottak utána. Amikor utolérték, a férfi hasra vágta magát. Előállították. Miközben azonban őt üldözték a rendőrök férfi társa az udvar másik pontján ellenkező irányban tűnt el.
 
Az elfogott 38 éves bicskei férfit azzal gyanúsítják, hogy társával kinyitották a családi ház pincéjének ablakát, majd bemásztak. Az általuk okozott zaj azonban felébresztette a lakókat. Ébredésükre menekülőre fogták volna a dolgot, de közben megérkeztek a rendőrök.
 
Az elfogott 38 éves férfit bűnügyi őrizetbe vették, jelen üggyel párhuzamosan a nyomozók azt is vizsgálják, hogy más, hasonló módszerrel elkövetett jogsértéshez lehet-e köze a most tetten ért és elfogott férfinek, illetve a szökésben lévő társának, akit még keresnek
a bicskei rendőrök.
 
 
Székesfehérvár, 2011. 11. 24.
 
 
R. Szabó Ágnes
FM RFK szóvivő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Annyira jó lenne már egyszer azt olvasni, hogy igen, bebizonyosodott, hogy a tetten ért pasasnak köze volt "más, hasonló módszerrel elkövetett jogsértéshez", ennek következtében most egy darabig a hűvösön fog csücsülni. A múltkori, Losonczi utcai tettenérés után se derült ki, hány előző betörést tudtak rábizonyítani arra az illetőre (akit ugyan nem a rendőrök, hanem a szomszédok fogtak el, de most nagyvonalúan tekintsünk el eme mellékkörülménytől). Egyszóval, jó lenne hírt kapni ezeknek az ügyeknek a végkifejletéről is.
Hát ez az, amire nem fogsz választ kapni.
süti beállítások módosítása