A Bicskei Rendőrkapitányság Ügyeletére a reggeli órákban több bejelentés is érkezett arról, hogy Bicske külterületén az 1-es számú főúton csúszik az út, nagy a köd, és több autó árokba hajtott.

Sajnos ugyanez a helyzet a 8106-os számú úton Etyek és Biatorbágy között is. Az út csúszós és a látótávolság mindössze tíz méter.
A rendőrség már felvette a kapcsolatot a közútkezelő munkatársaival az utak csúszásmentesítésével kapcsolatban.  
 
Sérüléses közlekedési balesetről eddig nem kaptunk bejelentést, de ennek ellenére felhívjuk minden gépkocsivezető figyelmét arra, hogy óvatosan közlekedjen, az út- és a látási viszonyoknak megfelelően! A ködben a ködlámpát kapcsolják fel! Ne hajtsanak gyorsan, és ne feledjék, a rossz látási és útviszonyoknak köszönhetően a reakcióidő és a fékút megnő! Számoljanak ezzel!
 
Balesetmentes közlekedést! 
 
 
Székesfehérvár, 2011. november 25.
 
Németh - Kész Mónika r. szds.
FM RFK szóvivő
 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása