Az éjszaka leple alatt egy udvaron álló autóból lopott el pénzt egy román férfi Száron, azonban a házban lakók ezt észlelve, tetten érték. Ügyében már ítélet is született.

A Bicskei Rendőrkapitányság Ügyeletére éjszaka fél tizenkettőkor telefonált be egy hölgy Szárról, hogy egy ismeretlen férfi bekerített udvarukon parkoló autójukban kutatott. Férjének rövid dulakodást követően sikerült elfognia a személyt, akit a földön fektetve visszatartott.
A járőrök perceken belül a helyszínre értek, ahol azonnal intézkedni kezdtek a 45 éves román férfivel szemben. Mint kiderült, az udvaron álló gépkocsi nyitva volt, és annak műszerfalán volt egy pénztárca, benne 29 000 Ft-tal, ami hiányzott belőle.
Miután a férfi ruházatát a rendőrök átvizsgálták, a kabátja zsebéből 29 000 Ft értékű, összegyűrt bankjegyek kerültek elő. 
Amikor a járőrök a férfi felszólították, hogy a földről álljon fel, annak nem tett eleget, az egész rendőri intézkedés során folyamatosan ellenszegült és szitkozódott, még a földön kúszva is megpróbált elmenekülni a helyszínről.
Miután a rendőröknek sikerült megbilincselniük, előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol a lopás elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Vallomása során elismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését. A bicskei nyomozók ezt követően bűnügyi őrizetbe vették, és gyorsított eljárás keretében ma délelőtt már bíróság elé is állították. A Bicskei Városi Bíróság egy év próbára bocsátásra ítélte.   
 
 
Székesfehérvár, 2011. december 09.
 
Németh - Kész Mónika r. szds.
FM RFK szóvivő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vagyis gyakorlatilag elengedték, nyilván azért, mert az egész rendőri intézkedés során együttműködő volt és őszinte megbánást tanúsított. Nics itt valami nagy-nagy ellentmondás, uraim???? :(
Próbára bocsátás!!!???Ennyit a bíróságról!
süti beállítások módosítása