Mindenféle értesítés, a város által évi milliókból fenntartott TV, illetve honlapján sem közölték előre, de utólag sem. A Prohászka úti munkákhoz hasonlóan itt is két nappal ezelőtt jelentek meg a daruk, teherautók. A munka és a kivágott fa minősége azonban a Prohászka úti akción is túltesz. 

Nagyjából egy tucatnyi - többek közt japán akácot - vágtak ki, sok kivágott fa átmérője alig volt nagyobb a talpamnál. A kivágott rönköket azonnal teherautóra pakolták, az ott lakóknak sem mondták el, hogy hova, minek.

A fákkal együtt sikerült az útjelző táblákat is kidönteni, még ezt sem renoválták.

Az egyik ott lakó mesélte el, hogy miközben teherautókon vitték el a köbméter vastag rönköket, addig a szegényekre, akik többek közt babakocsival jöttek néhány otthagyott gallyat elvinni, nekik a rendőrséggel fenyegetőztek. A nagyobb gallyak azóta és ott csúfolkodik az árokban. 

Egy másik ott lakó szerint a fák kivágása okkal történt, mert azok a tetőben is kárt tettek, igaz két-három éve, s nem is az egész fa, hanem gallyak.  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása